Marina Zadar

Ivana Meštrovića 2
23 000 Zadar, Hrvatska

tel. ++385 23 204 862
++385 23 332 700
++385 23 204 800

fax. ++385 23 333 917

e-mail: marina@tankerkomerc.hr

Plava
zastava

Nosioc plave zastave 2008. g.

Marina Zadar

Marina Zadar

Politika zaštite privatnosti

Internetske stranice www.marinazadar.com namijenjene su prezentaciji usluga i proizvoda društva Tankerkomerc d.d., u daljnjem tekstu, Tankerkomerc. 

Tankerkomerc poštuje Vašu privatnost i štiti Vaše osobne podatke od neovlaštenog pristupa, upotrebe ili odavanja. Podaci prikupljeni na stranici www.marinazadar.com pohranjuju se u kontroliranom, sigurnom okruženju, zaštićenom od neovlaštenog pristupa, upotrebe ili odavanja.

Osobni podaci
Osobni podaci koje posjetitelji dobrovoljno ostave popunjavanjem kontakt formi na Tankerkomerc internetskim stranicama koristit će se isključivo u svrhu u koju su ustupljeni. Svrha je pružanje informacija o uslugama i proizvodima, te mogućnost zaposlenja u Tankerkomercu.

Treće strane
Osim za gore opisane vlastite potrebe, Tankerkomerc osobne podatke neće prodavati ili ustupati na korištenje trećim stranama.

Kolačići
Koristimo vlastite i kolačiće trećih strana, datoteke koje se zapisuju na računalo korisnika, da bismo poboljšali Vaše iskustvo na našoj stranici i svoje usluge, analizirajući pregledavanje naše internetske stranice.

Kontakt
Dodatne informacije o zaštiti osobnih podataka i politici zaštite privatnosti Tankerkomerca, možete zatražiti na e-mail zrinko.skoblar@tankerkomerc.hr (Zrinko Skoblar).

  • Mapa marine

    Small map